For Customer Assistance Please Call: 1-877-556-0973840083900Double BowlSlow CookergImportant Safeguards ... 2Parts and Featu
10Appetizers (Using DOUBLE BOWLS in the CROCK)Entertaining is made effortless with the slow cooker and the double bowls. After therecipe has cooked, i
11Appetizers (Using DOUBLE BOWLS in the BASE)Place meatballs in each double bowl. Combine the sauce ingredients for each recipeand stir to mix. Pour e
12Slow Cooked Beef Stew2 (1-pound) bags baby carrots3 pounds boneless beef chuck roast, cubed4 large potatoes, cubed 2 (103⁄4-ounce) cans condensed cr
13Main Dish/Entrees (Using traditional crock)German-Style Pot Roast3⁄4cup cider vinegar1⁄4cup ketchup1⁄2cup chopped onion1 (14-ounce) can beef broth12
14Onion-Coated Beef Roast1⁄2 cup steak sauce4-5 pounds bottom round or rump beef roast2 tablespoons dried minced onionPour steak sauce into the crock.
15Beef Pot Roast and Potatoes5 pounds boneless beef chuck roast2 teaspoons salt1⁄2 teaspoon pepper10 medium potatoes, quartered1 medium onion, quarter
16Chili11⁄2 pounds hot Italian sausage, removed from casings11⁄2 pounds lean ground beef1 medium onion, chopped2(3⁄4-ounce) envelopes chili seasoning
17Main Dish/EntreesChicken and Glazed Carrots4 boneless chicken breasts (about 11⁄2 lbs)1 (10-ounce) can cream of celery condensed soupLayer chicken b
18Kielbasa and Italian Beans1 pound package pre-cooked Kielbasa sausage1⁄4 cup beer or water16 ounce can red kidney beans, drained16 ounce can chick p
19Opposites (Using DOUBLE BOWLS in the CROCK)Bread PuddingsChocolate Chip1 (12-ounce) can evaporated milk2 eggs2 tablespoons butter, melted3⁄4 cup bro
2IMPORTANT SAFEGUARDSSAVE THESE INSTRUCTIONS!When using electrical appliances, basic safety precautions should always be observed, including the follo
20Opposites (Using DOUBLE BOWLS in the BASE)Vegetarian and Meaty Spaghetti Sauce8 ounces lean ground beef, cooked and crumbled1⁄2 cup chopped onion2 t
21Opposites (Using DOUBLE BOWLS in the BASE)Miscellaneous (Using the traditional crock)Broasted New Potatoes6 pounds (small) new red potatoes, unpeele
22Baked PotatoesScrub baking potatoes and pierce skin in several places with a fork. Stack potatoes ina pyramid in the crock so as not to touch the si
23Miscellaneous (Using the DOUBLE BOWLS in the BASE)Spiced and Spiked Cider21⁄2 quarts apple cider1 teaspoon cinnamon1⁄2 teaspoon allspice1⁄2 teaspoon
247/01840083900Two-Year Limited WarrantyIf you have a claim under this warranty, please call our Customer Assistance Number.For faster service please
Pour obtenir de l’aide, composez le 1 877 556 0973840083900Mijoteuse à plat compartimentégPrécautions importantes ... 2Pièces et ca
2Renseignements de sécurité aux consommateursPRÉCAUTIONS IMPORTANTESCONSERVEZ CES INSTRUCTIONS!Lors de l’utilisation d’appareils électroménagers, des
3CouverclePlat compartimentPlat amovibleBaseBouton de commandePièces et caractéristiques1123424355Capacité du plat amovibleQuelle est la capacité de l
4Mode d’utilisation de la mijoteuseTableau de cuisson de base/durée de cuisson (en heure)RÉGLAGE DE LA CHALEUR LOW (BAS) HIGH (ÉLEVÉE)Poulet entier de
5Conseils de mijotageSi vous n’avez JAMAIS utilisé une mijoteuseLa cuisson dans une mijoteuse est facile, mais différente des méthodesconventionnelles
3CoverDouble BowlsCrockBaseControl KnobParts and Features1123424355Crock CapacityHow much does your slow cooker hold?The capacity of your slow cooker
6Adaptation de recettesCertains ingrédients ne conviennent pas à la cuisson prolongée dans la mijoteuse. Les pâtes alimentaires, lesfruits de mer, le
7Utilisation du plat compartimenté dans la baseAvant la première utilisation : Laver les compartiments dans de l’eau chaude savonneuse. Rincer et séch
8RecettesLes recettes qui suivent sont réparties en trois catégories :• Recettes utilisant la mijoteuse traditionnelle• Recettes utilisant les compart
9Salsa con Queso2 morceaux de 2 lb de tartinade de fromage fondu pasteurisé, coupé en morceaux de 2 po 11⁄2 pinte de salsa4 boîtes (6 oz) de piments v
10Hors-d’oeuvres (Utilisant LE PLAT COMPARTIMENTÉ dans la MIJOTEUSE)Donnez des réceptions sans efforts grâce à la mijoteuse et au plat compartimenté.U
11Hors-d’oeuvres (Utilisant LE PLAT COMPARTIMENTÉ dans la BASE)Répartir les boulettes de viande dans les compartiments. Bien mélanger les ingrédi-ents
12Plats de résistance (Utilisant la mijoteuse traditionnelle)Ragoût de bœuf2 sacs de 1 lb de petites carottes3 lb de rôti de fin de palette désossé, e
13Plats de résistance (Utilisant la mijoteuse traditionnelle)Rôti à l’allemande3⁄4 tasse de vinaigre de cidre1⁄4 tasse de ketchup1⁄2 tasse d’oignons h
14Plats de résistance (Utilisant la mijoteuse traditionnelle)Rôti de boeuf aux oignons1⁄2 tasse de sauce à bifteck1 rôti de boeuf d’extérieur de ronde
15Plats de résistance (Utilisant la mijoteuse traditionnelle)Bœuf braisé aux pommes de terre5 lb de rôti de boeuf de fin de palette désossé2 c. à thé
Control Knob and Temperature SettingsThe Control Knob on the slow cooker offers Low andHigh temperature settings for cooking. The KeepWarm setting is
16Plats de résistance (Utilisant la mijoteuse traditionnelle)Chili11⁄2 lb de saucisses italiennes épicées, sans boyau11⁄2 lb de bœuf haché maigre1 oig
17Plats de résistancePoulet et carottes glacées4 poitrines de poulet désossées (environ 11⁄2 lb)1 boîte (10 oz) de soupe à la crème de céleriDisposer
18Plats de résistance (Utilisant le PLAT COMPARTIMENTÉ dans la BASE)Saucisses kolbassa et haricots italiens1 lb de saucisses kolbassa précuites1⁄4tass
19Opposés(Utilisant le PLAT COMPARTIMENTÉ dans la MIJOTEUSE)Puddings de painPépites de chocolat1 boîte (12 oz) de lait concentré nonsucré2 oeufs2 c. à
20Opposés(Utilisant le PLAT COMPARTIMENTÉ dans la BASE)Sauce à spaghetti aux légumes et à la viande8 oz de boeuf haché maigre, cuit et émietté1⁄2 tass
21Opposés (Utilisant le PLAT COMPARTIMENTÉ dans la BASE)Divers (Utilisant la mijoteuse traditionnelle)Pommes de terre nouvelles rôties6 lb de petites
22Divers (Utilisant la mijoteuse traditionnelle)Pommes de terre au fourFrotter les pommes de terre pour les nettoyer et percer la pelure à plusieursen
23Divers (Utilisant le PLAT COMPARTIMENTÉ dans la BASE)Cidre épicé et alcoolisé21⁄2 pintes de cidre de pommes1 c. à thé de cannelle1⁄2 c. à thé de pim
24840083900Si vous avez une réclamation en vertu de cette garantie, veuillez composer lenuméro de l’assistance à la clientèle. Pour obtenir un service
5Tips for Slow CookingThe cover of the slow cooker does notform a tight fit on the crock but shouldbe centered on the crock for best results.Do not re
6Adapting RecipesSome ingredients are not suited forextended cooking in the slow cooker.Pasta, seafood, milk, cream, or sourcream should be added 2 ho
7To Use the Double Bowls in the BaseBefore First Use: Wash bowls in hot, soapy water. Rinse and dry.1. Prepare recipe according to instruc-tions. Plac
8Recipes The recipes are divided into three different cooking categories:• Using the traditional crock• Using the double bowls with the water in the c
9Appetizers (Using the traditional crock)Salsa con Queso2 (2-pound) blocks pasteurized processed cheese product,cut in 2-inch pieces11⁄2 quarts salsa4
Commentaires sur ces manuels