Ge 840081300 Manuel d'utilisateur

Naviguer en ligne ou télécharger Manuel d'utilisateur pour Grilles Ge 840081300. GE 840081300 Manuel d'utilisation Manuel d'utilisatio

  • Télécharger
  • Ajouter à mon manuel
  • Imprimer
  • Page
    / 32
  • Table des matières
  • MARQUE LIVRES
  • Noté. / 5. Basé sur avis des utilisateurs
Vue de la page 0
For Customer Assistance Please Call: 1-877-556-0973
840081300
Indoor/Outdoor Grill
g
Grill Safety................................................ 2
Know Your Grill........................................ 3
How to Grill .............................................. 4
Grilling Chart............................................ 5
How to Clean............................................ 5
Recipes...................................................... 6
Customer Assistance............................ 16
Digitally signed by Anna Creery
cn=Anna Creery, c=US
Date: 2001.05.02 09:56:42 -05'00'
Reason: I am approving this document
Vue de la page 0
1 2 3 4 5 6 ... 31 32

Résumé du contenu

Page 1 - Indoor/Outdoor Grill

For Customer Assistance Please Call: 1-877-556-0973840081300Indoor/Outdoor GrillgGrill Safety... 2Know Y

Page 2 - Grill Safety

10Jerk-Seasoned Chicken BreastPreparation time: 15 minutesMarinating time: 6 hours or overnightGrilling time: 30-35 minutesYield: 4 to 6 servings8 bon

Page 3 - Know Your Grill

111 teaspoon dried marjoram, oregano, or dill1⁄2 teaspoon Tabasco sauce, or to taste1⁄2 teaspoon kosher salt (or table salt), to tastePepper to taste2

Page 4 - How to Grill

12Grilled Tomatoes with Cumin ButterPreparation time: 10 minutesGrilling time: 5-6 minutesYield: 4 servings21⁄2 tablespoons butter1 teaspoon ground cu

Page 5 - How to Clean

13Plum Fancy Pork SwordsRecipe Courtesy of the National Pork Producers CouncilPreparation time: 10 minutesMarinating time: 1 hourGrilling time: 10 min

Page 6 - Grilling Guidelines

14Heartland Barbecue Pork ChopsRecipe Courtesy of the National Pork Producers CouncilPreparation Time: 5 minutesCooking Time: 30 minutesServings: 44 p

Page 7 - Basic Burger

15Spicy Grilled Shrimp1⁄2 cup soy sauce1 tablespoon olive oil1 tablespoon sesame oil 5 tablespoons cajun seasoning mix2 tablespoons fresh lemon juiceC

Page 8

164/01840081300Two-Year Limited Warrantygis a trademark of General Electric Company and is used under license byWAL★MART Stores.If you have a claim un

Page 9 - Texas Beef Barbecue

Pour assistance à la clientèle, composez le 1-877-556-0973840081300Gril pour l’intérieur et l’extérieurgSécurité du gril...

Page 10 - Spicy Chili Chicken Wings

2Cet appareil est destiné à l’utilisation domes-tique seulement.Cet appareil est équipé d’un cordon à 3 filsreliés à la terre (fiche à 3 broches). Cet

Page 11 - Grilled Potato Planks

3La longueur du cordon de cet appareil a étéchoisie de façon à ce que l’on ne risque pasde trébucher dessus. Si un cordon plus longest nécessaire, uti

Page 12 - Tomato Bruschetta

2This appliance is intended for household use only.This appliance is equipped with a grounded-type 3-wire cord (3-prong plug). This plugwill only fit

Page 13 - Caribbean Pork Kabobs

4• Veuillez vous rappeler que votre grilest enduit d’une surface non adhésiveet que des accessoires de plastiquedoivent toujours être utilisés.• Si on

Page 14 - Heartland Barbecue Pork Chops

5AlimentBaconSteaks, boeuf 1⁄2 po d’épaisseurCôtelettes de porc1⁄2 po d’épaisseurPoitrines depoulet, désosséeHamburgers1⁄2 po d’épaisseurSaucisses ou

Page 15 - Spicy Grilled Shrimp

6Recettes• Temps de cuisson au gril: Les tempsde cuisson des recettes sont des esti-mations. Le temps de cuisson varierad’après la température du gril

Page 16 - Customer Assistance

7Burger de baseTemps de préparation : 15 minutesCuisson au gril : 14 - 20 minutesDonne : 4 portions11⁄2livre de haut-côté haché1⁄4c. à thé de sel, ou

Page 17 - 840081300

8Kebabs de bœuf de l’Ouest avec poivrons rouges et oignonsTemps de préparation : 25 minutesTemps pour mariner : 6 heures ou une nuitCuisson au gril :

Page 18 - Sécurité du gril

9Steak grillé 101Temps de préparation : 5 minutesTemps de grillage : 35 - 45 minuteDonne : 4 portions2 c. à soupe d’huile d’olive2 steaks de bœuf de s

Page 19 - Connaissez votre gril

Poitrines de poulet assaisonnéesTemps de préparation : 15 minutesTemps pour mariner : 6 heures ou une nuitCuisson au gril : 30 - 35 minutesDonne : 4 à

Page 20 - Utilisation

111. Rincer les ailes de poulet sous l’eau froide du robinet et tamponner avec desessuie-tout en papier. Couper le bout des ailes aux jointures et jet

Page 21 - Nettoyage

12Tomates grillées avec beurre au cuminTemps de préparation : 10 minutesCuisson au gril : 5 - 6 minutesDonne : 4 portions21⁄2 c. à soupe de beurre1 c.

Page 22 - Recettes

Renseignements Nutritifs par portionInformation nutritive par portion de 3 onces :Nutrition Par portionCalories 146Gras 4gCholestérol 67mgSodium 60mgP

Page 23 - Burger de base

3WARNING: To reduce risk of fire do not allow flammable materials such as curtains,draperies, walls, cabinets, backsplashes andthe like to touch any p

Page 24

14Côtelettes de porc barbecue HeartlandRecette gracieuseté du Conseil national des producteurs de porcTemps de préparation : 5 minutesTemps de cuisson

Page 25 - Barbecue de bœuf texan

15Crevettes grillées aux épices1⁄2 tasse de sauce de soja1 c. à soupe d’huile d’olive1 c. à soupe d’huile de sésame5 c. à soupe de mélange d’assaisonn

Page 26

Mahi Mahi au gingembre et à l’aneth1⁄4 tasse de jus de limette1⁄4 c. à thé de poivre noir1⁄4 c. à thé de racine de gingembre frais, râpéCombiner le ju

Page 27

4• Please remember that your grill is coated with a nonstick surface and that plastic utensils should always be used.• If grilling vegetables, fish, o

Page 28 - Bruschetta aux tomates

5FoodBaconSteaks, beef 1⁄2-inch thickPork chops,1⁄2-inch thickChicken breasts,bonelessHamburgers1⁄2-inch thickSausage links or pattiesHot dogsFish fil

Page 29 - Kebabs de porc des Caraïbes

6RecipesIndicates preparation andgrilling times.• Grilling Times: Recipe cooking timesare estimates. Cooking time will varybased on the temperature of

Page 30 - Nutritifs par portion :

7Preparation time: 15 minutesGrilling time: 14-20 minutesYield: 4 servings11⁄2 pounds ground chuck1⁄4 teaspoon salt, or to taste1. Combine the ground

Page 31 - Saumon à l’aneth

86 tablespoons vegetable oil3 cloves garlic, peeled and coarselychopped1 to 2 large jalapeno peppers, seededand chopped 3⁄4 teaspoon cumin11⁄2 teaspoo

Page 32 - Assistance à la clientèle

9Grilled Steak 101Preparation time: 5 minutesGrilling time: 35-45 minutesYield: 4 servings2 tablespoons olive oil2 boneless sirloin beef steaks, cut 1

Modèles reliés 106796

Commentaires sur ces manuels

Pas de commentaire